duminică, 23 mai 2010

Suflet de caine


Umbla vorba despre oameni "neoameni" ca au un 'suflet de caine'.
Cu alte cuvinte e de rau sa ti se spuna ca ai un suflet de caine...e ca si cum n-ai avea suflet deloc.
Saracii caini au de suferit mult de pe urma asocierii lor cu prietenii lor bipezi-homo sapiens.
Eu unul,am un exemplu de caine cu "suflet de om".
Acum,te las sa imi spui daca acest caine nu pare sa profite la maxim de frumusetea unei zile calde,pe nisipul marii,aproape de racoarea valurilor.
Cred ca s-a detasat de mirosul mititeilor cu bere,de sunetul atat de poluant de acum de manea data la macsim,de amalgamul de fetze care se plimba curioase si dornice sa vada care mai e ultimul trend ca doar,deh,la mare mergem ca in orice alt loc sa ne etalam avutia si feshionu'(din engl. fashion=moda).
Acest 'suflet de caine' se pierde in frumusetea unui loc odinioara imbietor,relaxant si plin de pastile de reimprospatare,grebland cu privirea panorama de la un capat la altul.

duminică, 9 mai 2010

2-10, Proba





2-10,proba...merge?Bun.Daca merge,sa-i dam drumul:
In urma cu mult timp am intrat in acest domeniu destul
de strain mie si anume Blogosfera.
Nu stiu sa explic prea bine ce e un blog,cu ce se mananca sau cu ce NU se mananca.
Idila dintre subsemnatul si domnisoara "blog" s-a terminat brusc si la foarte scurt timp de la scanteie:n-am stofa pentru asa ceva.
Nu stiu prea bine care sunt lucrurile la care ma pricep si nici pe cele la care nu ma pricep dar stiu cu siguranta ca "a scrie zilnic sau periodic CEVA" nu-i de mine.
In schimb am pastrat acest nume "blogul cel mai blog" pentru noul meu hobby-Fotografia-care incet,incet iese la lumina.Nu stiu daca sunt sau nu fotografii,nu stiu daca sunt sau nu reusite-las la alegerea ta daca le acorzi onoarea de a fi numite fotografii sau le lasi la rangul de poze.
Nu sunt fotograf-n-am calificare sau vreun atestat in domeniu;tot ceea ce stiu despre un aparat foto am invatzat din Marea Retea-internetul si din bunavointa unor oameni care si-au luat rabdare sa-mi explice cum e cu apa calda.
Eu,pentru mine sunt un simplu pozar.
Asa ca fara alte vorbe am sa atasez niste poze de care sper,draga vizitatorule sa te bucuri.